Je bent nu hier: Home > Informatie > Nieuws > Webinar "Wat kunnen yoga en coaching voor jou betekenen in het ziekterproces?"

Webinar "Wat kunnen yoga en coaching voor jou betekenen in het ziekterproces?"

In de reeks van "Complementaire zorg bij kanker: wat is er en wat kan het voor jou betekenen in het ziekteproces" organiseert het Netwerk Massage bij Kanker op 21 mei een interactief webinar over yoga en coaching bij kanker. 

Peter Haima, oprichter van Stichting Yoga en Kanker, vertelt meer over wat yoga in het ziekteproces van kanker kan doen en waarom er een specialisatie is. Daarnaast zal hij ook een yoga/ademhalingsoefening doen. 

Anneke van Leeuwen van Coach Connect bij Kanker zal meer vertellen over hoe coaching in het ziekteproces van kanker jou kan ondersteunen, over de werkwijze van de coaches van Coach Connect en meer. 
Coach Connect bij Kanker is een netwerk van coaches die gespecialiseerd zijn in het geven van ondersteuning bij kanker. 

21 mei | 11.00 - 12.30 uur

Via ZOOM

Wil je meer weten of je aanmelden? Klik dan hier

Nieuws

Massage bij Kanker bestaat 10 jaar! Dit vieren wij met een speciale jubileumdag op 19 april 2024Het zal een dag zijn van verbind…

  Op 4 februari is het weer Wereldkankerdag. Het Netwerk Massage bij Kanker geeft daar graag aandacht aan. Dit doen de massaget…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.