“Massage is een andere vorm van communiceren, waarbij de handen de meeste communicatie doen”

Je bent nu hier: Home > Bijscholingen > Intervisie

Intervisie

Werken met cliënten met kanker kan een grote impact op u hebben. Op momenten dat het u even teveel is of u vragen heeft, is het prettig als u dit kunt delen met een collega. Deze begrijpt uw werk als geen ander en het is fijn om gehoord te worden.

Het Instituut Massage bij Kanker biedt deze mogelijkheid in de vorm van intervisiebijeenkomsten. Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering na het volgen van de training Massage bij kanker voor professionele massagetherapeuten. Tijdens een intervisiebijeenkomst vraagt u collega's mee te denken over bepaalde casussen, praktijksituaties en persoonlijke- en functiegebonden vraagstukken.

Intervisie is bedoeld om:

Wanneer u behoefte hebt aan intervisie kunt u met een aantal massagetherapeuten een vaste groep vormen voor intervisie. Instituut Massage bij Kanker kan dan de intervisie begeleiden.
Duur: 1 dagdeel.

Begeleiding

Estelle Smits en/of Monique Hopmans

Investering

Begeleiding vaste intervisiegroep: €45 per deelnemer (vrijgesteld van BTW)

Informatie

Voor meer informatie kunt u ons bellen of het contactformulier insturen.

Nieuws

Het Netwerk Massage bij Kanker organiseert een interactief webinar over wat massage bij kanker voor jou kan betekenen in het zie…

Dat de fasciatherapie zoals Paul Sercu hem toepast naadloos aansluit op de wijze waarop we massage bij kanker toepassen is duide…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.