“Massage is een andere vorm van communiceren, waarbij de handen de meeste communicatie doen”

Je bent nu hier: Home > Bijscholingen > Intervisie

Intervisie

Werken met cliënten met kanker kan een grote impact op u hebben. Op momenten dat het u even teveel is of u vragen heeft, is het prettig als u dit kunt delen met een collega. Deze begrijpt uw werk als geen ander en het is fijn om gehoord te worden.

Het Instituut Massage bij Kanker biedt deze mogelijkheid in de vorm van intervisiebijeenkomsten. Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering na het volgen van de training Massage bij kanker voor professionele massagetherapeuten. Tijdens een intervisiebijeenkomst vraagt u collega's mee te denken over bepaalde casussen, praktijksituaties en persoonlijke- en functiegebonden vraagstukken.

Intervisie is bedoeld om:

Wanneer u behoefte hebt aan intervisie kunt u met een aantal massagetherapeuten een vaste groep vormen voor intervisie. Instituut Massage bij Kanker kan dan de intervisie begeleiden.
Duur: 1 dagdeel.

Begeleiding

Estelle Smits en/of Monique Hopmans

Investering

Begeleiding vaste intervisiegroep: €45 per deelnemer (vrijgesteld van BTW)

Informatie

Voor meer informatie kunt u ons bellen of het contactformulier insturen.

Nieuws

In de reeks van "Complementaire zorg bij kanker: wat is er en wat kan het voor jou betekenen in het ziekteproces" organiseert he…

Het Alexander Monro Ziekenhuis heeft een eigen Nieuwsflits over Integrale zorg. Trots dat we deze keer ‘op de stip’ mocht staan…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.