“Massage is een andere vorm van communiceren, waarbij de handen de meeste communicatie doen”

Je bent nu hier: Home > Bijscholingen > Intervisie

Intervisie

Werken met cliënten met kanker kan een grote impact op u hebben. Op momenten dat het u even teveel is of u vragen heeft, is het prettig als u dit kunt delen met een collega. Deze begrijpt uw werk als geen ander en het is fijn om gehoord te worden.

Het Instituut Massage bij Kanker biedt deze mogelijkheid in de vorm van intervisiebijeenkomsten. Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering na het volgen van de training Massage bij kanker voor professionele massagetherapeuten. Tijdens een intervisiebijeenkomst vraagt u collega's mee te denken over bepaalde casussen, praktijksituaties en persoonlijke- en functiegebonden vraagstukken.

Intervisie is bedoeld om:

Wanneer u behoefte hebt aan intervisie kunt u met een aantal massagetherapeuten een vaste groep vormen voor intervisie. Instituut Massage bij Kanker kan dan de intervisie begeleiden.
Duur: 1 dagdeel.

Begeleiding

Estelle Smits en/of Monique Hopmans

Investering

Begeleiding vaste intervisiegroep: €45 per deelnemer (vrijgesteld van BTW)

Informatie

Voor meer informatie kunt u ons bellen of het contactformulier insturen.

Nieuws

Wat zijn we nog aan het nagenieten van het prachtige jubileumcongres van het Netwerk Massage bij Kanker! Bij deze een samenvatti…

Massage bij Kanker bestaat 10 jaar! Dit vieren wij met een speciale jubileumdag op 19 april 2024Het zal een dag zijn van verbind…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.