“Massage als complementaire ondersteuning verbetert de kwaliteit van leven voor mensen met de ziekte kanker"

Je bent nu hier: Home > Informatie > Links

Interessante links

Kanker.nl
Informatie over kanker, de behandeling ervan, ervaringen van anderen en Verwijsgids Kanker voor ondersteuning bij u in de buurt.  

www.kanker.nl

Verwijsgids Kanker
De Verwijsgids Kanker is een website van Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) in samenwerking met andere partners. De  gids is bedoeld om patiënten en hun naasten te helpen bij het vinden van aanvullende behandelingen en begeleiding die zij op enig moment na de diagnose nodig hebben.
Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te bewaken, werkt Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) samen met beroeps- en koepelorganisaties. Deze organisaties bepalen de kwaliteitscriteria waaraan zorgverleners moeten voldoen om opgenomen te kunnen worden in de Verwijsgids Kanker. Zij zorgen ook voor het aanleveren en actualiseren van de gegevens. 
www.verwijsgidskanker.nl

Patientenorganisaties, inloophuizen etc.
www.kanker.nl/organisaties

Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie
Oedeem- en oncologie fysiotherapeuten bij u in de buurt:
www.nvfl.nl

Mooihoofd 
Artikelen waarmee haarverlies met vertrouwen getrotseerd kan worden en informatie en adviezen over haarverlies, hoofdbedekking, bh's, huidverzorging en voeding.
www.mooihoofd.nl

Coach Connect bij Kanker
Coach Connect bij Kanker is gespecialiseerd in coaching rondom kanker. Via de kortste weg naar de juiste coach voor: Rust, Richting en Reisgezelschap. Onze coaches geven je handvatten om weer grip op je leven te krijgen. Wanneer je ziek bent geweest, dit nog bent of zelfs als je niet meer beter wordt. Coach Connect is een landelijke organisatie van ervaren coaches, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker en hun naasten
www.coachconnectbijkanker.nl

Jouw Laatste Levensfase 
Veel mensen willen zo lang mogelijk zelf beschikken over wat er wel of niet gebeurt. Maar hoe dan en waar te beginnen? Praten over je wensen en gedachten over de laatste levensfase is niet makkelijk of vanzelfsprekend. Onze informatiegids gaat over thema’s als; ziek zijn, zorg, medische wensen en grenzen en nalatenschap en verhelderende vragen voor later. Zoals jij het wilt of geregeld zou willen zien. Op de site tref je praktische informatie en tips aan van onze experts om zelf de regie te houden, voor een goed gesprek met je dierbaren, (zorg)professionals, (huis)artsen en anderen. Maar zeker ook om het leven en je dierbaren te koesteren.
www.jouwlaatstelevensfase.nl

Nieuws

We zijn ontzettend blij dat Sander de Hosson, longarts en auteur van Slotcouplet, zijn kennis en ervaringen wil komen delen op o…

Na het overweldigend aantal aanmeldingen voor het webinar Massage bij kanker op Wereldkankerdag hebben we een nieuw webinar gepl…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.