“Massage als complementaire ondersteuning verbetert de kwaliteit van leven voor mensen met de ziekte kanker"

Je bent nu hier: Home > Informatie > Links

Interessante links

Kanker.nl
Informatie over kanker, de behandeling ervan, ervaringen van anderen en Verwijsgids Kanker voor ondersteuning bij u in de buurt.  

www.kanker.nl

Verwijsgids Kanker
De Verwijsgids Kanker is een website van Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) in samenwerking met andere partners. De  gids is bedoeld om patiënten en hun naasten te helpen bij het vinden van aanvullende behandelingen en begeleiding die zij op enig moment na de diagnose nodig hebben.
Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te bewaken, werkt Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) samen met beroeps- en koepelorganisaties. Deze organisaties bepalen de kwaliteitscriteria waaraan zorgverleners moeten voldoen om opgenomen te kunnen worden in de Verwijsgids Kanker. Zij zorgen ook voor het aanleveren en actualiseren van de gegevens. 
www.verwijsgidskanker.nl

Patientenorganisaties, inloophuizen etc.
www.kanker.nl/organisaties

Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie
Oedeem- en oncologie fysiotherapeuten bij u in de buurt:
www.nvfl.nl

Mooihoofd 
Artikelen waarmee haarverlies met vertrouwen getrotseerd kan worden en informatie en adviezen over haarverlies, hoofdbedekking, bh's, huidverzorging en voeding.
www.mooihoofd.nl

Coach Connect bij Kanker
Coach Connect bij Kanker is gespecialiseerd in coaching rondom kanker. Via de kortste weg naar de juiste coach voor: Rust, Richting en Reisgezelschap. Onze coaches geven je handvatten om weer grip op je leven te krijgen. Wanneer je ziek bent geweest, dit nog bent of zelfs als je niet meer beter wordt. Coach Connect is een landelijke organisatie van ervaren coaches, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker en hun naasten
www.coachconnectbijkanker.nl

Jouw Laatste Levensfase 
Als je bent beland in je laatste levensfase, dan gebeurt er heel veel. Veel met je omgeving, veel met je emoties en ook de vraag aan jezelf: “hoe kan ik deze periode zo waardevol mogelijk invullen”.
Jouw Laatste Levensfase denkt mee in deze moeilijke periode. Wij hebben als doel jou alles te laten beleven waar jij behoefte aan hebt. Misschien heb je wel een bucketlist of wil je graag nog eens met al je vrienden en familie een mooie herinnering creëren. Bij ons draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.
www.jouwlaatstelevensfase.nl

Nieuws

Vanwege het coronavirus hebben de leden van het Netwerk Massage bij Kanker vanzelfsprekend de afgelopen maanden hun praktijk sti…

Op 27 januari jl is Estelle Smits, directeur/docent bij het Instituut Massage bij kanker, door Erik Zoomers geïnterviewd voor zi…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.