Je bent nu hier: Home > Informatie > Nieuws > Masterclass Henk Fransen "Psychosomatiek bij kanker" 7 december 2018

Masterclass Henk Fransen "Psychosomatiek bij kanker" 7 december 2018

Henk Fransen is een veelgevraagde spreker en we zijn erg blij dat hij ook dit jaar weer een Masterclass bij het Instituut wil geven.

In deze unieke masterclass die hij voor het Instituut in een kleine setting geeft, gaat hij dieper in op de pyschosomatiek bij kanker. Henk deelt zijn kennis over de geestelijk-emotionele aspecten van kanker, de betekenis van ziekten/ organen en hoe u deze kennis kunt toepassen in uw eigen werk.
U leert een unieke manier van werken waarbij de cliënt en zijn lichaam u de weg wijzen naar de geestelijke-emotionele aspecten van zijn ziekte. Niet zelden blijken symptomen daarbij een richtingaanwijzer naar de diepere levensbedoeling/zingeving van de cliënt. Tot slot leert u hoe u ‘tekeningen’ kunt gebruiken om snel extra informatie te verkrijgen over een ziekte/probleem.

Deze Masterclass is een verrijking voor uw werk in uw praktijk als zorgprofessional. U krijgt een andere manier van kijken naar de ziekte kanker welke u kan helpen uw cliënten/patiënten nog beter te ondersteunen.

Er is nog plek! U kunt zich hier inschrijven.

 

Nieuws

Een mooi en open interview met Isolde Pâques, lid van het Netwerk Massage bij Kanker, over haar ziekteproces en haar leven na de…

Op 15 en 16 maart staan we weer met het Instituut Massage bij Kanker weer op de Massage-Complementair Vakbeurs. Bij stand 145 ku…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.